Arkiv billeder

Arkivbilleder

Har du fundet billeder i arkivet som du ønsker at bruge, kan disse købes for 1250,- eks moms pr stk, billederne må herefter bruges i digitalt og trykt markedsførings materiale, med tydelig kreditering af fotografen under hvert billede: Fotograf Michael B. Rasmussen.

Send os en mail med et link til de billeder du ønsker at bruge samt en kort beskrivelse af hvor de skal bruges, så sender vi billederne til dig med en faktura så snart vi er hjemme på kontoret.

For at fremskynde processen er det vigtigt at du sender os dit CVR nummer, og alle relavante data som skal stå på fakturen ved afsendelse. 

Kontakt os for tilbud hvis du ønsker at bruge billeder uden kreditering, eller hvis du har behov for en større mængde billeder.

Du kan finde arkiv billeder på følgende sider:

https://www.bernholdt.dk
https://www.viewbug.com/member/mbernholdt
https://www.instagram.com/mbernholdt/?hl=en
https://500px.com/mbernholdt
Google images

 

Pris:

1250,-

Moms.
Alle priser er eksl. moms.
*Rettigheder
Billederne må bruges til digital markedsføring samt trykt markedsføringsmateriale.
Billederne under ingen omstendigheder videre sælges eller overdrages til tredjepart uden forudgående aftale med Fotograf Michael B. Rasmussen. Du køber retten til at bruge billederne i dit materiale, intilektuelle rettigheder bibeholdes af Fotograf Michael B. Rasmussen.
**Faktura 
Faktura sendes kun til virksomheder med gyldigt CVR nummer, ved privat salg sendes link til download først når bealing er modtaget, enten ved bank overførsel eller på Mobilepay.
***Levering
Billeder leveres digitalt, i højeste opløsning via Google Drive.