Drone fotografering

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
Få et uforpligtende tilbud i dag.
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet

Godkendt operatør.

Vi er godkendt af Trafik- og Byggestyrelsen til flyvning med droner og har derfor den lovpligtige godkendelse og ansvarsforsikring til at kunne tilbyde kommerciel flyvning.

Det er din garanti for en sikker og tryg leverandør af luftfotos.

Få et overblik som ingen andre.

Med et drone fotos har du mulighed for at vise dit hus, landskab eller en udstykning fra en ny og helt unik vinkel. Et drone foto kan vise dine kunder et område eller en bebyggelse i et større perspektiv, så de kan få en fornemmelse af, hvor tæt på strand, skole, skov, legeplads m.v. ligger. 

Drone fotos kan også bruges til at  se fremskridt i større bygge- og anlægsprojekter, arkæologiske udgravninger, besigtigelse af hustage, master og vindmøller.

Vi tilbyder.
  1. Billeder af huse og grunde.
  2. Reklamefoto af ejendomme.
  3. Overflyvninger og filmoptagelse af projekter.
hvor lang tid tager det?

Det kommer helt an på opgaven og hvor stort et områder der skal fotograferes. En perfekt udført drone opgave kræver som alt andet god planlægning og godt vejr. Vi vil så snart vi har modtaget din forespørgsel kontakte dig, så vi i fællesskab kan finde ud af hvlike billeder du gerne vil have taget samt hvlike muligheder/begrænsninger der er på din lokation.

hvad skal jeg have klar?

Vi skal bruge et lille dedikeret sikkerhedsområde, hvor vi kan afspærre og lette og lande med dronerne. Desuden skal du sikre, at alle i området er blevet informeret om, at der vil blive fløjet med droner i området. 

PRIS:

FRA 3000,-

Prisen er eksl. moms!

*Depositum
Ved bookning faktureres et depositum på 25% af den oprindelige tilbudspris, depositummet dækker omkostninger til  Flyveplanlægning, sikkerhedsanalyse, indhentning af tilladelser mm.
Hvis et job aflyses af kunden og ikke bookes til et andet tidspunkt, vil depositummet ikke tilbagebetales. Depositummet skal indbetales senest 10 dage før opgaven udføres og vil ved betaling, være bekræftelse for bindende aftale for begge parter med mindre **Vejr står i vejen for en sikkerhedsmæssig udførelse af opgaven.
**Vejr
Droneoptagelser er langt hen ad vejen styret af vejret . Hvis vejret (regn, stærk vind) forhindrer forsvarlig flyvning på en booket aftale, vil vi naturligvis planlægge og udføre optagelsen på et andet tidspunkt.
***Kørsel
Kørsel faktureres med  1,93 pr km, udover 25 kørte km , fra Næstved bygrænse.