fbpx

Landskabsfotografering

  • Landskabs fotografering
  • Landskabsfotografering

Det perfekte, flotte og korrekt komponerede landskabs fotografi kan få din salgs grund eller udlejnings ejendom til at skille sig ud fra mængden, så den ender i toppen af søgemaskinerne eller på forsiden hos feriehus udlejnings firmaer.

VI TILBYDER:
  1. Fotografering af grunde og udstykninger.
  2. Fotografering af udlejningsejendomme.
  3. Fotografering af bylandskaber.
  4. Serie fotograferinger af hele områder.
HVOR LANG TID TAGER DET?

Det kommer helt an på, hvor omfattende en dækning du vil have af landskabet / området – og selvfølgelig også vejret. Inden billederne bliver taget, laver vi en del research for at finde den bedste tid og komposition, så vi kan levere præcis det billede, du ønsker.

HVOR HURTIGT KOMMER I?

Hvis der er hul i kalenderen, går vi i gang med det samme, men det kommer også an på, hvor hurtigt du ønsker billedet. Vi vil typisk udforske landskabet / området i de sene aften eller tidlig morgen, hvor lyset er absolut bedst til denne type fotos.


Moms.
Alle priser er eksl. moms.

Kørsel
Kørsel faktureres med 1,93 kr. pr km, for al kørsel over 25 km fra vores adresse .
Depositum
Ved bookning faktureres der et depositum på 25% af den oprindelige tilbudspris. 
Depositummet dækker omkostninger til Flyveplanlægning, sikkerheds analyse, indhentning af tilladelser mm.
Hvis et job aflyses af kunden og ikke bookes til et andet tidspunkt, vil depositummet ikke tilbagebetales. Depositummet skal indbetales senest 10 dage før opgaven udføres og vil være bekræftelse for bindende aftale for begge parter med mindre  Vejret* står i vejen for en forsvarlig sikkerhedsmæssig udførelse af opgaven.
*Vejr
Droneoptagelser er langt hen ad vejen styret af vejret . Hvis vejret (regn, stærk vind) forhindrer forsvarlig flyvning på en booket aftale, vil vi naturligvis planlægge og udføre optagelsen på et andet tidspunkt, uden meromkostninger.

0
%d bloggers like this: