Landskabsfotografering

HVORFOR VÆLGE EN PROFESSIONEL LANDSKABSFOTOGRAF?

Det perfekte, flotte og korrekt komponerede landskabsfotografi kan få din salgs eller udlejnings ejendom til at skille sig ud fra mængden, så den ender i toppen af søgemaskinerne eller på forsiden hos feriehus-udlejningsfirmaer.

VI TILBYDER:
  1. Fotografering af grunde og udstykninger.
  2. Fotografering af udlejningsejendomme.
  3. Fotografering af bylandskaber.
  4. Serie fotograferinger af hele områder.
HVOR LANG TID TAGER DET?

Det kommer helt an på, hvor omfattende en dækning du vil have af landskabet / området – og selvfølgelig også vejret. Inden billederne bliver taget, laver vi en del research for at finde den bedste tid og komposition, så vi kan levere præcis det billede, du ønsker.

HVOR HURTIGT KOMMER I?

Hvis der er hul i kalenderen, går vi i gang med det samme, men det kommer også an på, hvor hurtigt du ønsker billedet. Vi vil typisk udforske landskabet / området i de sene aften eller tidlig morgen, hvor lyset er absolut bedst til denne type fotos.

Moms.
Alle priser er eksl. moms.
Kørsel
Kørsel faktureres med 1,93 kr. pr km, for al kørsel over 25 km fra vores adresse  (For længere kørsel aftales der fast kørsels pris).
Depositum
Ved bookning faktureres et depositum på 25% af den oprindelige tilbudspris. Depositummet dækker omkostninger til planlægning, indhentning af tilladelser mm.Hvis et job aflyses af kunden og ikke bookes til et andet tidspunkt, vil depositummet ikke tilbagebetales. Depositummet skal indbetales senest 10 dage før opgaven udføres og vil være bekræftelse for bindende aftale for begge parter med mindre  Vejret* står i vejen for udførelse af opgaven.
*Vejr
Udendørs optagelser er langt hen ad vejen styret af vejret . Hvis vejret (nedbør, stærk vind) forhindrer en booket aftale, vil vi naturligvis planlægge og udføre optagelsen på et andet tidspunkt hvis det er muligt, uden meromkosninger.