fbpx

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Fotograf Michael B. Rasmussen
Generelle oplysninger

Fotograf Michael B. Rasmussen
Erantisvej 1B, st. tv.
4700 Næstved
CVR nr.: 29585350
Telefon: 55772764
Email: kontakt@michaelbrasmussen.dk

Priser

Hos Fotograf Michael B. Rasmussen tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Betaling

Fotograf Michael B. Rasmussen modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard. Betalingen vil blive trukket på din konto ved bestilling og varen vil være tilgængelig som download med det samme herefter (Se levering). Alle beløb er i DKK. Danske kroner og eks. moms. Der tages forbehold for prisfejl.

Levering

Digitale filer leveres omgående via et link til download af fil(er), ved godkendt betaling både på hjemmesiden og i email link. Filer vil være tilgængelige for download i 60 dage og op til 10 gange.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af det digitale produkt, du kan her downloade filen igen, via fremsendte link(s) i email. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.

Ved reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes email til:
Fotograf Michael B. Rasmussen på kontakt@michaelbrasmussen.dk, med grundig beskrivelse af problemet, medsend gerne skærm klip eller lign. så vi kan finde en løsnin i fællesskab

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Ved refusion vil du blive bedt om at sende en tro og love erklæring på at den digitale fil er slettet og ikke vil være tilgængelig for dig og eller din organisation.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

I følge købeloven er der desværre ikke fortrydelsesret på digitale produkter der tages i brug. Men lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt os venligst.
Perioden regnes fra den dag;

  • Hvor du modtager ordren.
  • Får din vare i fysisk besiddelse (Downloaded fra vores server).
  • Den første vare i fysisk besiddelse, hvis flere digitale varer er købt på samme ordrer (Downloaded fra vores server).

Du kan ikke fortryde ved blot ikke at downloade den digitale vare, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

  • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
  • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
  • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.- Digitale produkter der er taget i brug. Med taget i brug menes der, at hvis det digitale produkt er downloadet så er det taget i brug og kan ikke fortrydes.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Rettigheder

Alle rettigheder til digitale produkter tilhører Fotograf Michael B. Rasmussen. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt i multimedieproduktioner eks. et video projekt, dette kan være en reklamefilm, online præsentation eller lignende. Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Licensen dækker ikke broadcast tv og spillefilm, ønskes et klip brugt på lignende kanaler kan en yderligere broadcast licens til købes for 2499,- eks moms, ved at sende os en mail med navn på udsendelsens/filmen samt fakturerings adresse på kontakt@michaelbrasmussen.dk.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig digitalt, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Fotograf Michael B. Rasmussen. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@michaelbrasmussen.dk

0
%d bloggers like this: