fbpx

Arkivbilleder

Arkivbilleder – Sport – Landskab – Dronefoto

Har du fundet billeder i arkivet som du ønsker at bruge, kan disse købes for 1250,- eks moms pr stk, billederne må herefter bruges i digitalt og trykt markedsførings materiale.

Send os en mail med et link til de billeder du ønsker at bruge samt en kort beskrivelse af hvor de skal bruges, så sender vi billederne til dig med en faktura så snart vi er hjemme på kontoret.

For at fremskynde processen er det vigtigt at du sender os dit CVR nummer, og alle relavante data som skal stå på fakturen ved afsendelse. 

Kontakt os for tilbud hvis du ønsker at bruge billeder uden kreditering, eller hvis du har behov for en større mængde billeder.

Du kan finde arkiv billeder her: https://www.bernholdt.dk

Pris: 1250,-


Moms:
Alle priser er eksl moms.
Rettigheder:
Billederne må bruges til digital markedsføring samt trykt markedsførings materiale. Billederne MÅ under ingen omstændigheder videre sælges eller overdrages til tredjepart uden forudgående aftale med Fotograf Michael B. Rasmussen. Du køber retten til at bruge billederne i dit materiale, intellektuelle rettigheder bibeholdes af Fotograf Michael B. Rasmussen.
Faktura
Faktura sendes kun til virksomheder med gyldigt CVR nummer, ved privat salg sendes link til download først når betaling er modtaget, enten ved bank overførsel eller på Mobilepay.
Levering:
Billeder leveres digitalt, i højeste opløsning via Wetransfer

0
%d bloggers like this: