Drone film

Kontakt:

Fotograf Michael B. Rasmussen
Erantisvej 1b St.Tv
4700 Næstved
Tlf: +4531482764

Send mail
 

Godkendt operatør.

Vi er godkendt af Trafik- og Byggestyrelsen til flyvning med droner og har derfor den lovpligtige godkendelse og ansvarsforsikring til at kunne tilbyde kommerciel flyvning.

Det er din garanti for en sikker og tryg leverandør af luftfotos og dronevideoer.

du har området vi har ekspertisen til at vise det frem.

Skal du have udstykket byggegrunde, eller solgt dit hus eller sommerhus så er en professionelt optaget og redigeret landskabs film en helt unik salgs mulighed.

vi tilbyder.
  1. Fuld færdig redigeret film.
  2. Levering af råt video materiale op til 4k.
  3. Live streaming.
HVOR LANG TID TAGER DET?

Det kommer helt an på, hvor omfattende en dækning du vil have af landskabet / området - og selvfølgelig også vejret. Inden vi går i gang med selve filmingen, laver vi en del research for at finde de bedste tidspunkter og kompositioner.

HVOR HURTIGT KOMMER I?

Hvis der er hul i kalenderen, går vi i gang med det samme, men det kommer også an på, hvor hurtigt du ønsker billedet. Vi vil typisk udforske landskabet / området i de sene aften eller tidlige morgen timer, hvor lyset er absolut bedst til denne type optagelser. 

 

PRIS:

FRA 4500,-

Prisen er eksl. moms!

*Aflysninger
Hvis et job aflyses af kunden og ikke bookes til et andet tidspunkt, vil vi fakturere et gebyr på 25% af den oprindelige tilbudspris til dækning af  omkostninger, (Flyveplanlægning, sikkerhedsanalyse, indhentning af tilladelser mm.)
**Vejr
Droneoptagelser er langt hen ad vejen styret af vejret . Hvis vejret (regn, stærk vind) forhindrer forsvarlig flyvning på en booket aftale, vil vi naturligvis planlægge og udføre optagelsen på et andet tidspunkt.
**Kørsel
Kørsel faktureres med  1,93 pr km, udover 25 kørte km , fra Næstved bygrænse.