fbpx

Drone film

DU HAR OMRÅDET VI HAR EKSPERTISEN TIL AT VISE DET FREM.

Skal du have udstykket byggegrunde, eller solgt dit hus eller sommerhus så er en professionelt optaget og redigeret drone film en helt unik salgs mulighed.

VI TILBYDER.
  1. Fuld færdig redigeret film.
  2. Levering af råt uredigeret materiale op til 4k 60fps, 100Mpbs.
HVOR LANG TID TAGER DET?

Det kommer helt an på, hvor omfattende en video du vil have af landskabet / området – og selvfølgelig også vejret. Inden vi går i gang med selve filmingen, laver vi en del research for at finde de bedste tidspunkter og kompositioner.

HVOR HURTIGT KOMMER I?

Hvis der er hul i kalenderen, går vi i gang med det samme, men det kommer også an på, hvor hurtigt du ønsker billedet. Vi vil typisk udforske landskabet / området i de sene aften eller tidlige morgen timer, hvor lyset er absolut bedst til denne type optagelser. 


Moms.
Alle priser er eksl. moms.

Kørsel
Kørsel faktureres med 1,93 kr. pr km, for al kørsel over 25 km fra vores adresse .
Depositum
Ved bookning faktureres der et depositum på 25% af den oprindelige tilbudspris. 
Depositummet dækker omkostninger til Flyveplanlægning, sikkerheds analyse, indhentning af tilladelser mm.
Hvis et job aflyses af kunden og ikke bookes til et andet tidspunkt, vil depositummet ikke tilbagebetales. Depositummet skal indbetales senest 10 dage før opgaven udføres og vil være bekræftelse for bindende aftale for begge parter med mindre  Vejret* står i vejen for en forsvarlig sikkerhedsmæssig udførelse af opgaven.
*Vejr
Droneoptagelser er langt hen ad vejen styret af vejret . Hvis vejret (regn, stærk vind) forhindrer forsvarlig flyvning på en booket aftale, vil vi naturligvis planlægge og udføre optagelsen på et andet tidspunkt, uden meromkostninger.


0
%d bloggers like this: