fbpx

Professionel bil fotografering

  • Bil fotografering
  • Bil fotografering
  • Bil fotografering
  • Bil fotografering

Med et professionelt bilfoto vil du opleve større interesse på dine salgsbiler og flere delinger på de sociale medier. Du vil hurtigt få en større omsætningshastighed i din brugtvogns afdeling.

VI TILBYDER.
  1. Annoncebilleder af bil (privat og forhandler).
  2. Reklamefoto af biler.
  3. Redaktionelle billeder – bilfoto til biltests osv.
  4. Dækning af bil events på bane eller andet.
  5. Nybil lancering og lignende events – professionelle stemningsbilleder.
HVOR LANG TID TAGER DET?

Det tager ca. en time fra jeg ankommer til jeg er færdig med at fotografere bilen. Under shootet tager jeg omkring 50 – 100 billeder pr bil. Når Jeg har fremkaldt billederne og har lavet den første udvælgelse, sender jeg dem til kvalitets kontrol. Du modtager billederne dagen efter mellem 10-16.

HVOR HURTIGT KOMMER I?

Vi kommer hurtigst muligt, men det kommer helt an på hvor travlt vi har. Så snart du har kontaktet os, vender vi tilbage med tidspunkt for hvornår vi kommer ud til dig.

HVAD SKAL JEG HAVE KLAR?

Bilen skal være rengjort og salgsklar, når vi kommer, Hvis vi skal fotografere bilen hos dig skal vi bruge et område på ca 10 x 10 meter, hvor vi kan arbejde uforstyrret. Alternativt kan vi efter aftale køre bilen til en anden lokation og fotografere den i andre omgivelser.


Moms.
Alle priser er eksl. moms.

Kørsel
Kørsel faktureres med 1,93 kr. pr km, for al kørsel over 25 km fra vores adresse .
Depositum
Ved bookning faktureres der et depositum på 25% af den oprindelige tilbudspris. 
Depositummet dækker omkostninger til Flyveplanlægning, sikkerheds analyse, indhentning af tilladelser mm.
Hvis et job aflyses af kunden og ikke bookes til et andet tidspunkt, vil depositummet ikke tilbagebetales. Depositummet skal indbetales senest 10 dage før opgaven udføres og vil være bekræftelse for bindende aftale for begge parter med mindre  Vejret* står i vejen for en forsvarlig sikkerhedsmæssig udførelse af opgaven.
*Vejr
Droneoptagelser er langt hen ad vejen styret af vejret . Hvis vejret (regn, stærk vind) forhindrer forsvarlig flyvning på en booket aftale, vil vi naturligvis planlægge og udføre optagelsen på et andet tidspunkt, uden meromkostninger.

0
%d bloggers like this: