Drone fotografering

FÅ ET OVERBLIK SOM INGEN ANDRE.

Med et drone foto, har du mulighed for at vise dit hus, landskab eller udstykning fra en ny og helt unik vinkel. Et drone foto kan vise dine kunder et område eller en bebyggelse i et større perspektiv, så de kan få en fornemmelse af, hvor tæt på strand, skole, skov, legeplads m.v. ligger.

Drone fotos kan også bruges til at  se fremskridt i større bygge- og anlægsprojekter, arkæologiske udgravninger, besigtigelse af hustage, master og vindmøller.

HVOR LANG TID TAGER DET?

Det kommer helt an på opgaven og hvor stort et områder der skal fotograferes. En perfekt udført drone opgave kræver som alt andet god planlægning og godt vejr. Vi vil så snart vi har modtaget din forespørgsel kontakte dig, så vi i fællesskab kan finde ud af hvilke billeder du gerne vil have taget samt, hvilke muligheder/begrænsninger der er på din lokation.

HVAD SKAL JEG HAVE KLAR?

Vi skal bruge et lille dedikeret sikkerhedsområde som vi kan afspærre og lette og lande med dronerne. Desuden skal du sikre, at alle i området er blevet informeret om, at der vil blive fløjet med droner i området, på dagen vi kommer 

 

Pris:

FRA 2500,-

Moms.
Alle priser er eksl. moms.
Kørsel
Kørsel faktureres med 1,93 kr. pr km, for al kørsel over 25 km fra vores adresse  (For længere kørsel aftales der fast kørsels pris).
Depositum
Ved bookning faktureres et depositum på 25% af den oprindelige tilbudspris. Depositummet dækker omkostninger til Flyveplanlægning, sikkerhedsanalyse, indhentning af tilladelser mm.Hvis et job aflyses af kunden og ikke bookes til et andet tidspunkt, vil depositummet ikke tilbagebetales. Depositummet skal indbetales senest 10 dage før opgaven udføres og vil være bekræftelse for bindende aftale for begge parter med mindre  Vejret* står i vejen for en sikkerhedsmæssig udførelse af opgaven.
*Vejr
Droneoptagelser er langt hen ad vejen styret af vejret . Hvis vejret (regn, stærk vind) forhindrer forsvarlig flyvning på en booket aftale, vil vi naturligvis planlægge og udføre optagelsen på et andet tidspunkt, uden meromkosninger.