fbpx

Portræt fotografering

“ON LOCATION” PORTRÆT FOTO”.

Portræt fotos skal afspejle dig, hvem du er og hvad du laver. Derfor bringer vi studiet til dig eller ud hvor du føler dig allerbedst tilpas.

VI TILBYDER.
  1. Proffesionelle portrætfotos.
  2. Medarbejder portrætter. (Kontakt os for tilbud.)
  3. Personlige portrætfotos.
HVOR LANG TID TAGER DET?

Det tager normalt en times tid at tage billederne, men vi har aldrig mere travlt en at vi bliver ved indtil at du har vænnet dig til kameraret og føler dig tilpas foran det.

HVOR HURTIGT KOMMER I? 

Hurtigst muligt, vi aftaler dato og tidspunkt når vi taler sammen i telefonen.

HVAD SKAL JEG HAVE KLAR?

Inden vi ankommer bør du overveje hvilke type billeder du gerne vil have, hvor du ønsker de skal tages, samt hvad de skal bruges til. Det er en rigtig god ide at have noget tøj på som du føler dig tilpas i samt afspejler din person og personlighed. 

Nå vi kommer ud til dig vil vi tage en snak om billederne vi skal tage samt i fællesskab finde det rigtige sted at fotografere, så billederne rigtigt kan vise verden hvem du er. 


Moms.
Alle priser er eksl. moms.

Kørsel
Kørsel faktureres med 1,93 kr. pr km, for al kørsel over 25 km fra vores adresse .
Depositum
Ved bookning faktureres der et depositum på 25% af den oprindelige tilbudspris. 
Depositummet dækker omkostninger til Flyveplanlægning, sikkerheds analyse, indhentning af tilladelser mm.
Hvis et job aflyses af kunden og ikke bookes til et andet tidspunkt, vil depositummet ikke tilbagebetales. Depositummet skal indbetales senest 10 dage før opgaven udføres og vil være bekræftelse for bindende aftale for begge parter med mindre  Vejret* står i vejen for en forsvarlig sikkerhedsmæssig udførelse af opgaven.
*Vejr
Droneoptagelser er langt hen ad vejen styret af vejret . Hvis vejret (regn, stærk vind) forhindrer forsvarlig flyvning på en booket aftale, vil vi naturligvis planlægge og udføre optagelsen på et andet tidspunkt, uden meromkostninger.

0
%d bloggers like this: